Előfizetői tartalom

Tízezreknek adnak munkát Budapesten - Mi lenne, ha holnap kivonulnának?

Portfolio
Az SSC szektor első tagjai a 90-es évek elején jelentek meg Magyarországon, azóta hatalmas bővülésen ment keresztül az ágazat. Mostanra közel 100 szolgáltatóközpont működik országosan, aminek mintegy 80 százaléka Budapesten található. A szektorban dolgozók száma 40-45 ezer közé tehető, ami irodapiaci szempontból is rendkívül jelentős. A fővárosban ez 250-300 ezer négyzetméternyi irodaterületre teremt igényt, így megnéztük, hogy mi történne elméletben akkor, ha az SSC-k hirtelen eltűnnének a piacról.

Smart City 2018 Érdekel, hogy mit hoz számunkra a szemünk előtt zajló negyedik ipari forradalom? Kíváncsi vagy, hogyan alakítja át életünket a digitalizáció, a big data, az Internet of Things, vagy az okosodó városok és otthonok? Jelentkezz a Portfolio június 7-én megrendezésre kerülő Smart City 2018 konferenciájára, ahol a szakma legfontosabb képviselői...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés