Előfizetői tartalom

Nagy veszélyek leselkednek a naiv lakásvásárlókra

Portfolio
Tavaly elkezdődött az építkezés a Kopaszi-gát mellett, ahol egy év múlva már el is készülnek az első iroda- és lakóépületek a BudaPart projekt keretében. A fejlesztés során felmerülő legfontosabb kérdések közé tartozik, hogy például mennyire növeli az értékesítési árakat a költségek emelkedése, várható-e csúszás az átadásban, illetve hogyan alakul a hazai lakás- és irodapiac. Árendás Gergellyel a Property Market Kft. ügyvezetőjével beszélgettünk.

Az árazás kulcsfontosságú egy lakóprojekt esetében, hiszen jóval hamarabb kell elkezdeni az értékesítést és az árak megszabását, mint hogy sok kockázati tényező kimenetelét biztosan tudjuk. Milyen veszéllyel állnak szembe a vásárlók a nem várt kockázatokból adódóan? Alapvetően két fő konstrukcióval szoktak élni a fejlesztők, az egyik, a vevői pénzekből folyamatosan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés