Előfizetői tartalom

Összeomlás szélén a magyarok kedvenc turistaparadicsoma - Kezd brutálisan olcsó lenni a török nyaralás

Portfolio
A világ egyik legolcsóbb városává vált a magyarok körében is népszerű török nyaralóváros, Antalya. Az év közepi 463. helyről ugyanis mára az 520. helyre zuhant a helyezése a Numbeo globális megélhetési költség rangsorában. Ez nem véletlen, hiszen a török líra csupán július eleje óta bő 30%-ot zuhant a dollárral és közel 40%-ot a forinttal szemben és így külföldről nézve kifejezetten olcsóvá vált Törökország megélhetési, illetve nyaralási szempontból is. Mivel azonban egyelőre nem látszik, hogy hathatós lépéseket tenne a török vezetés, könnyen lehet, hogy a líra még tovább gyengül, így a nyaralás is még olcsóbb lehet:

Kapcsolódó cikkünk2018.08.13Erdoganék elkeseredett próbálkozása kevés a török összeomlás elkerüléséhezA Numbeo évközepi globális megélhetési rangsorában az 537-ből Budapest a 371. helyen állt, míg a rangsor vége felé, a 420. helyen találhattuk a török főváros Isztambult. Akkor a 450. helyen Ankara, a 461. helyen a tengerparti Izmir és a 463. helyen a népszerű magyar...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés