Előfizetői tartalom

Jól vizsgázik a NAV online csodafegyvere

MTI
Az éles indulás óta még csak két hét telt el, de a 22 ezer étel- és italautomata forgalma mellett már több mint egymillió számla adatait látja az adóhivatal. A július 1-jén indult két online szisztéma nemcsak a költségvetés bevételének növelésében, hanem a bürokráciacsökkentésben is jelentős előrelépést jelent - közölte Varga Mihály.

A pénzügyminiszter hozzátette, hogy a július végéig tartó szankciómentes időszak ellenére július 10-ig mintegy 227 ezer vállalkozó regisztrált az online számlarendszerben. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nem bírságolja a mulasztást, ha a számlaadatok július 31-ig, utólag megérkeznek az adóhivatalhoz - emlékeztetett Varga Mihály. A beérkezett adatokból az már...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés