Előfizetői tartalom

Elindult a "7-es" eljárás Magyarországgal szemben

Portfolio
Megkapta kedden az EU soros osztrák elnöksége az Európai Parlament elnökének levelét, amiben a képviselőtestület a 7-ik cikk szerinti eljárás megindítását kezdeményezi Magyarország ellen. Sem a Tanács, sem a Bizottság nem érzi magát illetékesnek abban a vitában, ami a Sargentini-jelentés parlamenti megszavazásánál alkalmazott eljárás körül robbant ki - számol be a Bruxinfo.

Kézhez kapta az EU soros osztrák elnöksége kedden Antonio Tajani, az Európai Parlament elnökének levelét, amiben az a Magyarországgal szembeni eljárás kezdeményezéséről tájékoztatja a Tanácsot - jelentette be az európai ügyekért felelős osztrák miniszter. A képviselő-testület a Sargentini-jelentés több mint kétharmados megszavazásával megnyomta az indítógombot, annak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés