Előfizetői tartalom

Botrányok, kudarcok és a nagy siker: Így nézett ki Trump első éve

Portfolio
Napra pontosan egy éve annak, hogy Donald Trump az Amerikai Egyesült Államok elnöke lett, eddigi elnöksége pedig annyira eseménydús volt, hogy az újságírók és az elemzők csak kapkodták a fejüket. Bár rengeteg gazdasági tervvel érkezett az elnöki székbe, a decemberben elfogadott adócsomagot leszámítva igazán nagy gazdaságpolitikai sikere nem volt, inkább sokszor ellentmondásos kijelentéseivel, illetve belpolitikai botrányaival hívta fel magára a figyelmet. Ez történt az amerikai gazdaságban Trump első éve alatt.

Siker és kudarc. Donald Trump 2016. novemberi megválasztását követően óriásit fordult a világ a befektetők körében, ugyanis hirtelen mindenki arról kezdett el beszélni, hogy Trump gazdaságpolitikai ígéreteinek (adócsökkentés, infrastrukturális beruházások) megvalósulása magasabb növekedési és inflációs pályára állítja majd az amerikai gazdaságot. A jelenség saját...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés