Előfizetői tartalom

Lépett az MNB, mi lesz most a lakáshitelekkel?

Rekordolcsók a lakáshitelek, és száguld a lakáshitelezés. Akkor mégis mi értelme van az MNB ma bejelentett beavatkozásának? A kulcsszó most már nem az ösztönzés, hanem a biztonság lehet, nagy kockázatok kezdtek ugyanis felépülni a lakossági hitelezésben. A pozitív mellékhatásokat azok is érzékelhetik, akiknek már van lakáshitelük. Gyors értékelésünk következik.

A bejelentésről itt írtunk:Kapcsolódó cikkünk2017.11.21Odacsapnak Matolcsyék a lakáshitelkamatoknak!A kamatkockázat az új devizakockázatNem lenne jó, ha tíz-húsz év múlva az lenne a vád, hogy a bankok nem magyarázták el kellő részletességgel a forinthitelek kamatkockázatát. Aki ugyanis nem fix kamatozású forinthitelt vesz fel, annak ugyanúgy kell számolnia a kamatkockázattal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés