Előfizetői tartalom

Patai: valós veszély, hogy elveszik a bankok kenyerét

Portfolio
Egy-másfél éve van Magyarországnak arra, hogy fenntartsa az olcsó pénz politikáját, amit laza monetáris politikának hívunk. Ezt az időszakot ki kell használni a következő 5-10 év beruházási elképzeléseinek megvalósítására - mondta Patai Mihály az InfoRádió Aréna című műsorában. A szektor profitabilitását tekintve idén visszatér a normális kerékvágásba, ami 300-350 milliárdos szektorszintű nyereséget jelent. A Magyar Bankszövetség elnöke szerint valós veszély, hogy a bankrendszer szerepét át fogják venni új szereplők, de végül a bankok győznek majd, megtanulják használni az új technológiákat.

Financial IT and Disruptive Technologies 2018 Kik mentik meg vagy forgatják fel a bankszektort? Erről is szó lesz május 15-ei konferenciánkon! Információ és jelentkezés Patai Mihály többek között az alábbiakról beszélt: A bankárok a folyamatosságot szeretik, drasztikus változásra nincs szükség...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés