Előfizetői tartalom

Félelmetes bűnbandák tartják rettegésben a világot - Íme a 10 legveszélyesebb

Portfolio
A mai napig veszélyes bűnbandák sokasága működik a világon, a legnagyobbak ezek közül több tízezres létszámmal büszkélkedhetnek, dollármilliárdokat zsebelnek be évente, amit csempészetből, zsarolásból, prostitúcióból szednek össze. Megnéztük, melyek most a világ legnagyobb, legveszélyesebb bűnszövetkezetei.

1-3. CripsFotó: ShutterstockA Crips bűnbandát Raymond Washington és Stanley Williams alapította Los Angelesben 1969-ben, főleg ikonikus kék színű ruházatuk alapján lehet őket felismerni. A banda ma már az Egyesült Államok szerte működik és körülbelül 30- 50 ezer tagból áll, főleg drogkereskedelemmel foglalkoznak, de nem riadnak vissza az erőszakos bűncselekményektől - rablásoktól...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés