17 °C Budapest

Siess a Tescóba, Lidlbe, Sparba: ilyen akció is ritkán van egy évben

2017. július 21. 14:15

Hőségriadó, kánikula, bedugult autópályák - ez a hétvége a tikkasztó melegről fog szólni, erre pedig felkészültek a nagy áruházláncok is. Összegyűjtöttük, melyek a legjobb akciók.

Brutális kánikula lesz a hétvégén, az egész ország területére figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat. Ebben a hőségben nem csak jóleső a hűsölés, de egészségügyi szempontból is jobban oda kell figyelnünk a kellő folyadékbevitelre. A hőség miatt felfüggesztették a kamionstopot is, tehát egész hétvégén járnak majd a kamionok az utakon, így elég valószínű, hogy az autópályákon nagy dugók alakulnak majd ki, főleg az M7-es Balaton felé vezető szakaszán. Sok családot ez elriaszt attól, hogy útnak induljanak egy kis tóparti hűsölésre.

Egy kis kellemes felfrissülésért viszont nem kell sehová utazni, a hétvégi bevásárlás során beszerezhetünk néhány olyan terméket, amellyel sokkal elviselhetőbb lesz a kánikula. Végiglapoztuk az akciós újságokat, hogy a legjobb ajánlatokat összegyűjtsük nektek.

Otthon, a kertből is varázsolhatunk strandot, az Auchanban a legfrissebb akciós újság szerinta 262x175x56 centis családi medence 4999 forint. Az igazi strandélményhez elengedhetetlen a sárgadinnye, aminek kilója 169 forint, és a főtt kukorica, 89 forintért adják darabját a csemege kukoricának. A Carte d’Or jégkrém 949 forint, és ha kettőt vásárolunk, ajándék hűtőtáska is jár hozzá. Aki inkább a szobában hűsölne, az vásárolhat akciós álló ventilátort 4990 forintért

ALidl akciós újságja szerint a literes Gelatteli jégkrém 449 forint, a pálcás jégkrém 129 forint, a csemege kukoricának darabja 89 forint, a görögdinnyének pedig 88 forint kilója. Ezeken kívül persze még sok szezonális akciós terméket is kínálnak, jó áron van a barack, és a borok is.

A legfrisebb újság szerint a Sparban is 88 forint a görögdinnyének kilója, a másfél literes sparos vödrös jégkrém 499 forint. Az Algida jégkrémek is akciósak, a Big Milkek például 20 százalékkal olcsóbbak, a Vienetta 649 forint, a félliteres Carte d’Or sorbet 949 forint, a Magnum pedig 379 forint. A sajátmárkás másfél literes szénsavas üdítő 59 forint, a Verde ásványvíz 69 forint.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Az Intersparbanis 88 forintért adják a görögdinnyének kilóját, olcsóbbak a sörök, és a másfél literes Nestea csak 279 forint. Az Orion asztali ventilátor 4 399 forint, a Sencor álló ventilátor pedig 6999 forint. Az Oriion léghűtő pedig 21 999 forint. Az elektromos hűtőtáska 9999 forint.

A Tescóban az 1,65 literes Ginissimo Grande jégkrém 799 forint, a görögdinnyének kilója 99 forint. A másfél literes Márka jeges teák 169 forintba, az 1,75 literes Coca-Cola termékek pedig három darab vásárlása esetén 299 forintba kerülnek. A gyermekmedence 4390 foirnt, a felfújható luxus úszófotel 3590 forint, az úszógumi 399 foirnt, a karúszó pedig 319 forint.

Az Aldiban vasárnaptól 999 forintba kerül majd a Carte D’or jégkrém. Egy szombat esti kerti sütögetéshez minden hozzávalót megtalálhatunk, a marinádozott sertéstarjának kilója 929 forint , a serpenyős kolbászkáknak pedig 499 forint kilója. a 250 grammos Griller pedi 499 forint. De akciós a hamburger-húspogácsa is, és a grillsajtok.

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm