12 °C Budapest

Meglépte a Tesco, Spar: ilyen akció is ritkán van az évben

2018. március 23. 11:05

Közeleg a húsvét, sokan ilyen idő tájt ejtik meg a tavaszi nagytakarítást, hogy az ünnepkor már tényleg csak a főzésre, sütésre kelljen koncentrálni és a vendégeket makulátlan tisztaság várja. Viszont ez nem könnyű feladat: egy kisebb lakás kitakarítása is napokat vehet igénybe, egy több szintes ház pedig még keményebb dió. Ráadásul a szükséges eszközök beszerzése sem olcsó mulatság. Utánajártunk, hová érdemes betérni vásárolni és melyik áruházban mit érdemes venni, ha a hétvégén kicsinosítanánk a lakást.

Közeleg a húsvét, alig egy hetünk maradt kicsit kipofozni a lakást. Hiszen húsvétkor rendszerint vendégsereg érkezik: családok, barátok jönnek. A hétvége tehát ideális lehet arra, hogy végre rendet tegyünk, elpakoljunk és kitakarítsunk otthon. Viszont egy tavaszi nagytakarítás nem kis munka: még egy kisebb lakás rendbetétele is napokat vehet igénybe, egy nagyobb, akár több emeletes ház pedig még keményebb dió. Sokan ráadásul hétvégén is dolgoznak, vagyis vagy esténként pakolásznak és takarítanak, vagy dönthetnek úgy is, hogy nem ők kínlódnak ezzel, inkább megbíznak valakit. Arról már a Pénzcentrum isírt korábban,hogy Magyarországon több cég is kínál takarítási szolgáltatásokat. A Rendi nevű cégnél egy budapesti, 45-89 négyzetméter közti lakás takarítása 7800 forint, a HuSza Kontúr Kft.-nél alapesetben négyzetméterenként 449 forintba kerül a nagytakarítás, a Korrekt Hungary Kft.-nél pedig a takarítók óradíja 2000 forint + áfa.

Sokan vannak, akik nem szegődnek el valamelyik céghez, hanem önállóan vállalnak takarítást. Az interneten nagyon hamar rengeteg olyan hirdetést találhatunk, amelyben takarítók keresik leendő munkaadójukat. Változó, ki mennyit kér, akad, aki 500-800 forintos, más 1000-2000 forintos, megint más 2500-3000 forintos óradíjat ad meg, de találtunk olyant is, aki Miskolcon például óránként 5000-9000 forintot kér a takarításért. Sokan vannak, akik viszont nem engedhetik meg maguknak, hogy takarítót fogadjanak. Úgyhogy megnéztük, nekik hol érdemes beszerezni a takarításhoz szükséges eszközöket, milyen akciókkal várnak a nagyobb áruházláncok.

Auchan

Rengeteg akcióval várnak a hipermarketben, a Pronto bútorápolókból érdemes 2 félét beszerezni, mert így darabja csak 599 forint, a Domestos fertőtlenítőből szintén inkább kettőt vásároljunk, ugyanis így darabja csak 449 forint. Ha esetleg épp tönkrement a vasalónk, az Auchanban most érdemes beszerezni egy újat: 15 százalék kedvezményt adnak minden vasalóra.

KATT: Lapozd át az Auchan e heti akciós kiadványát!

Aldi

Ha új konyharuhára lenne szükségünk, a diszkontáruházban 3 darab lenvászon konyharuhát 2699 forintért vásárolhatunk meg, 70 lapos konyhai tisztítókendőt pedig 799 forintért kaphatunk. Mikroszálas portörlő is jól jöhet, ennek ára 499 forint, és ugyanennyibe kerül a hűtőszekrény-tisztító is.

KATT: Nézd meg az Aldi e heti akciós újságját!

Lidl

A 120 lapos színes konyhai törlőkendőért 599 forintot kell fizetni, az 5 literes Formil folyékony mosószer  2499 forintba kerül. Ha valaki kertes házban lakik, a kertet is érdemes kicsit rendbe tennie. Jól jöhet egy magasnyomású seprőkészlet például, ami most csak 4499 forintba kerül a diszkontáruházban.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

KATT: Itt tudod átkapozni a Lidl 12. heti reklámújságját

Tesco

A Pur mosogatószert a héten 20 százalékkal olcsóbban szerezhetjük be a hipermarketben, így 679 forintba kerül, és olcsóbban juthatunk hozzá a Persil mosókapszulákhoz is, amik 35 százalékkal kerülnek most kevesebbe. A Finish mosogatógéptabletták szintén jó áron kaphatók, a héten 43 százalékkal olcsóbban lehet megvásárolni a Tescóban.

KATT: Itt találod a Tesco 12. heti akciós kiadványát

Spar

Ha valaki rajong a Coccolino öblítőért, érdemes most többet vennie belőle, ugyanis 3 darab vásárlása esetén darabja 479 forint, a Surf mosószerből is érdemes egyből kettőt venni, így darabjáért 1449 forintot kell fizetni. Aki Ariel mosópárnát használ, az is jól jár, mert 37 százalékkal olcsóbb, így 999 forintba kerül, és a héten a Sparban minden Domestos WC-illatosítót 40 százalékkal olcsóbban szerezhetünk be.

KATT: Nézd meg, milyen akciós ajánlatokkal vár még a Spar

 

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm