13 °C Budapest

Luxusnyaraláson járt Sarka Kata: ilyenről az átlagmagyar nem is álmodhat

2017. augusztus 17. 16:38

Sarka Kata Amerikában nyaralt új párjával, a milliárdos B. Istvánnal. Hajdú Péter válófélben lévő felesége magángéppel közlekedett az Egyesült Államokon belül, ahol az egyik legmenőbb luxushotelben lakott.

Sarka Kata előbb business osztályon ment Orlandóba nyaralni, onnan pedig magángéppel repült át Miamiba, ahol a Four Seasons Hotelben lakott - írja a friss Story magazin. A magángép bérlése nem lehetett olcsó mulatság, a lap információi szerint 50 ezer euro (körülbelül 15 millió forint) kibérelni egy annál kisebb gépet, mint amilyennel Kata, Hajdú Péterrel közös gyerekei és új pasija utaztak.

A Pénzcentrum rákeresett egy repülőjegyárakat összehasonlító oldalon, hogy mennyibe kerülhet egy business repjegy Orlandóba. Ha ma szeretnénk szeptember 16-i odaútra és 23-i visszaútra business osztályú jegyet venni Budapestről, az frankfurti átszállással 771 500 forintba kerül.

A Four Seasons Hotelben pedig esténként 239 dollár (62 ezer forint) a legolcsóbb szoba és 6 500 dollár (1,7 millió forint) a legdrágább lakosztály (ha ma foglalnánk, augusztus 20-i éjszakára). A költségek boncolgatásakor azonban azt sem szabad elfeljteni, hogy Sarkáék nem ketten laktak a pazar hotelben.

A hotel egyébként itt van:

 

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Sarka Kata amerikai nyaralása, a Story cikke szerint egy hétig tartott.

Mi a helyzet a magyar valóságban?

Sajnos nem mindenki engedhet meg magának olyan mesés nyaralást itthon, mint Kata. Az Európai Unió statisztikai hivatalának (EUROSTAT) adatai szerint a magyarok fele (50,7 százaléka) nem engedhet meg magának egy egyhetes nyaralást sehova sem. Más hírek szerint pedig egy nyaralás alatt mindösszesen 130 eurót (kb. 40 ezer forintot) költenek az átlagmagyarok.

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem