Előfizetői tartalom

Telekom, Telenor, Vodafone, kié a legnagyobb?

A Gazdasági Versenyhivatal 600 millió forintos bírságot szabott ki a Magyar Telekomra, mert az reklámjaiban azt üzente, hogy övé a legnagyobb 4G hálózat Magyarországon. A GVH indoklása szerint a Telekom által hivatkozott lefedettségi térképek nem alkalmasak arra, hogy a fogyasztók megállapítsák, tényleg a Telekomé-e a legnagyobb hálózat. Ebben igazat kell adnunk a GVH-nak, csak a lefedettségi térképek alapján nem könnyű szolgáltatót választani, de a döntésben még az sem segít, ha ismerjük az országos lefedettségi adatokat.

Nem könnyű választaniNem könnyű az alapján mobilszolgáltatót választani, hogy melyiknek a legjobb a 4G hálózata. Például azért nem, mert a mobilcégek honlapjain elérhető lefedettségi térképekből nem derül ki, hogy melyik szolgáltatónak a legnagyobb az országos lefedettsége (talán csak annyi, hogy a Telekom és a Telenor már az ország közel egészét lefedte, és ha...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés