Előfizetői tartalom

Ősszel jöhet csak igazán a piaci káosz

Portfolio
Miközben a következő három hónap sok olyan bizonytalanságot tisztáz majd, mint hogy ki kerül majd az Egyesült Államok elnöki székébe, a Brexit-tárgyalások milyen irányt vesznek, vagy hogy mikor lesz a következő kamatemelés, az eredményektől függően hatalmas piaci volatilitás jöhet a harmadik negyedéves gyorsjelentési szezonban - írja a CNBC.

Nagy-Britannia távozása az Európai Unióból várhatóan recesszióba sodorja az Egyesült Királyságot és az EU-t is, a lassulás pedig átgyűrűzhet az Egyesült Államok gazdaságába is. Szeptemberre várható, hogy a befektetők tisztábban látják majd, hogy a brit kilépésnek milyen eredménye lesz, amikor eldől, hogy Camerontól ki veszi át a szigetország miniszterelnöki pozícióját....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés