Előfizetői tartalom

Mit gondolsz, hány magyar részvénnyel lehetett legalább duplázni idén?

Elképesztő, mekkorát emelkedtek idén a hazai kispapírok, a hozaméhség itt is tetten érhető, a nagypapírok lassabban mozognak, a kicsikben pedig néhány nap alatt több évtizednyi állampapírhozamot meg lehet keresni, az egyedi sztorikon kívül részben ennek is betudható, hogy soha nem volt még annyi 10-15-20 százalékos napi emelkedés a magyar tőzsdén, mint idén.

Többször, többféle aspektusból is megnéztük már, milyen elképesztő az árfolyamemelkedés idén a hazai kispapíroknál, írtunk arról, hogy nincs még egy olyan cég a hasonló méretű vagy nagyobb vállalatok között, mint a Konzum, amelynek akkorát emelkedett volna az árfolyama, mint a magyar cégé, írtunk arról, hogy hogyan hatott a magyar kispapírokra Mészáros Lőrinc megjelenése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés