Előfizetői tartalom

Siralmas állapotok között is helytállnak a bankjaink

Portfolio
A pénzintézetek és a nekik beszállító pénzügyi informatikai cégek sincsenek könnyű helyzetben: külföldi versenytársaik kedvezőbb szabályozói környezetben olyan előnnyel rendelkeznek, amit elképesztően nehéz leküzdeniük. Előbbieknél a szabályozási környezet lazítása, utóbbiaknál a támogató szellemű állami szerepvállalás segíthetné a szektor fellendülését - derült ki a Portfolio Pénzügyi IT 2015 konferenciáján elhangzottakból.

Közel 200 fő részvételével zajlott idén is a Portolio immáron harmadik alkalommal megrendezett Pénzügyi IT konferenciája, ahol a pénzügyi szektor szereplői számára fontos informatikai fejlesztésekről, trendekről osztották meg véleményüket és tapasztalataikat a szakma legfelsőbb szintű vezetői. Beszámolóink a konferenciáról:Kapcsolódó cikkünk2015.04.16Informatika:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés