Előfizetői tartalom

A történelem legnagyobb tévedései, amiket el sem hiszünk

Portfolio
Nem mindig könnyű megjósolni, hogy mi lesz a következő nagy durranás. Különösen aktuális ez most, amikor mindenki a negyedik ipari forradalomról beszél. Nehéz elhinni, de annak idején volt, aki hülyeségnek tartotta a telefont, a televíziót, az iPodot, a Google-t, vagy a Netflixet. A CB Insights összegyűjtötte a történelem legnagyobb tévedéseit a technológiai újításokról.

Aki szerint a Netflix nem versenytársSem a RedBox, sem a Netflix nincs a radaron, mint versenytárs - nyilatkozta a videókölcsönző Blockbuster vezérigazgatója még 2008-ban a Motley Foolnak. És végül igaza is lett, tényleg nem lett versenytársa a Netflixnek. A streaming videózás ugyanis úgy letarolta a piacot, hogy két évvel később a Blockbuster kénytelen volt csődöt jelenteni....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés