Előfizetői tartalom

Hat jótanács J.P. Morgantől

Portfolio
John Pierpont Morgan milliárdos iparmágnás, bankár volt, minden bizonnyal a Wall Street egyik legmeghatározóbb alakja. Németországi tanulmányait követően a bankszektorban kezdett mozogni, az egyik első üzleti húzása volt, hogy 300 dollárt fizetett valakinek, hogy harcoljon helyette a polgárháborúban. Munkássága örökre nyomott hagyott a pénzügyi világban, nevéhez fűződik többek között Amerika legnagyobb bankjának a megalapítása. Most a Business Insider 6 leckét gyűjtött össze Amerika egyik legsikeresebb emberétől.

1. A bizalom a legfontosabbMorgan hamar rájött a jó hírnév értékére. Mikor arról kérdezték, hogy mi alapján választ üzleti partnereket, mindig hangsúlyozta, hogy az emberek megítélésben az első és a legfontosabb a jellem. Pénzen ezt nem lehet megvásárolni. Nem üzletel olyan emberrel, akivel nincs meg a kölcsönös bizalom.Az emberek megítélésében három tulajdonság fontos:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés