Előfizetői tartalom

Ezek a világ legértékesebb márkái

Portfolio
Széleskörű fogyasztói felmérések és a cégek pénzügyi helyzetének vizsgálata alapján idén is elkészítette a 100 legértékesebb márka listáját a Millward Brown. Az iPhone 6 és az iPhone 6 Plus telefonok rendkívüli népszerűsége miatt idén az Apple lett a legértékesebb márka, de igen előkelő helyet szerzett a listára frissen került Alibaba is. 2015-ben is folytatódott a kínai márkák előretörése, igaz továbbra is Észak-Amerika adja a legértékesebb márkák felét.

2006 óta már tizedik alkalommal készítette el a világ 100 legértékesebb márkáinak listáját a Millward Brown. A 100 legértékesebb márka összértéke a 2014-es 12%-os növekedést követően 14%-kal 3,3 billió dollárra emelkedett a tavalyi 2,9 billió dollárról.Az Apple a legértékesebbA legértékesebb vállalat idén az Apple, mely 1 helyet lépett előre. Az Apple-t közel 247...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés