Előfizetői tartalom

Kötelező EU-pénzt használni a megyei jogú városok fejlesztéséhez

Portfolio
Bár eddig is volt egy erős elvárás a kormány részéről arra, hogy a Modern Városok Programban a megyei jogú városok projektjeit lehetőleg EU-pénzből finanszírozzák, de most egy friss kormányhatározat lényegében kötelezővé teszi az uniós források bevonását ott, ahol csak lehetséges. Ezzel párhuzamosan módosítani kell az Integrált Területi Programokat. A Modern Városok Program lényegéről, méretéről és céljairól Csepreghy Nándorral, a Miniszterelnökség helyettes vezetőjével készítettünk a közelmúltban interjút:

Kapcsolódó cikkünk2016.06.101700 milliárdot is leköthet Orbán vidékjáró körútjaA friss Magyar Közlönyben jelent meg a kormány 1418/2016. (VII. 29.) számú kormányhatározata "a Modern Városok Program keretében végrehajtandó fejlesztések megvalósításáról" címmel, amely azt rögzíti, hogy a kormány egyetért azzal, hogy a Modern Városok Program keretében megvalósuló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés