Előfizetői tartalom

Dupla annyi pénzt nyerhetsz a népszerű EU-pályázaton!

Portfolio
Az eddigi 250 millió forintról 500 millióra emelkedett az egyik legnépszerűbb uniós pályázatban, a GINOP-1.2.1-16-ban, elnyerhető EU-támogatás mértéke, igaz a pályázat teljes keretösszege 18 milliárd forint maradt - derült ki a kormány hivatalos oldalán ma délután megjelent közleményből. Egy másik tájékoztató azt tartalmazta, hogy a GINOP-1.2.2-16-os felhívásnál 25-ről 40 millióra emelkedett az elnyerhető összeg a 21 milliárdos teljes támogatási keretből. A két közlemény számos területen pontosította a megnyitás előtt álló pályázatokat, de az nem változott, hogy jövő szerdától valóban be is adhatók a támogatási igények.

Egy múlt heti kormányzati jelzésből már tudható volt, hogy a tavaly decemberben megjelent két legnépszerűbb EU-s kapacitásbővítő pályázat részleteit soron kívül átírják és egyúttal a benyújtás határidejét is 2017. január 25-re módosítják. A változások pontos tartalma csak ma vált ismertté. Fontos: az nem módosult, hogy jövő szerdától valóban be is adható majd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés