Előfizetői tartalom

Visszafelé sült el a kormány fegyvere

Portfolio
Habár jókora ütést mért a hazai kiskereskedelmi piac szereplőire a vasárnapi boltzár, a legtöbben optimistán tekintenek a jövő évre - derült ki a Portfolio Property Investment Forum "retail" paneljén. A piaci szereplők szerint a legnagyobb probléma viszont továbbra is az, hogy 2010 óta gyakorlatilag nincs minőségi és mennyiségi fejlődés a bevásárlóközpontok kínálatában.

Borbély Gábor, a CBRE elemzési és tanácsadási vezetője,"Új márkák Magyarországon - Trendek, jövőkép" című előadásában felemás képet festett a hazai kiskereskedelmi piac állapotáról. Mint elmondta, hiába növekszik a kiskereskedelmi forgalom, a fogyasztási szerkezet érdemben nem változott Magyarországon. Az unión belül még mindig a legszegényebb országok között vagyunk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés