Előfizetői tartalom

Jó áron adnád el a lakásod? Ezeket a szavakat kerüld a hirdetésben

Portfolio
Az eladók szinte mindig túloznak, ha a saját termékük sikeres eladásáról van szó. A zöldséges mézédes dinnyéje, a használt autó tulajdonosának megkímélt, garázsban tartott autója, vagy a lakást eladó jó állapotú, otthonos "ékszerdoboza" is ebbe a kategóriába tartozik. A sorok között olvasva azonban felbukkannak a vevők számára hasznos információk is, amelyek árnyalják az ingatlanok tulajdonságainak részletes leírását - derül ki a Zillowsztorik című könyvből.

Az eladásra kínált lakás gyakran alkalmi vétel, egyedülálló befektetési lehetőség, az igényesen felújított lakások pedig alig várják, hogy lecsapjunk rájuk. Magától értetődően a tulajdonosoktól nem várhatjuk el, hogy saját portékájukat ócsárolják, így a hirdetések olvasása során ezeknek a közhelyeknek nem érdemes nagy jelentőséget tulajdonítani. A Duna House...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés