Előfizetői tartalom

A semmiből robbantak be a szlovákok a londoni Citybe

Portfolio
London ingatlanpiaca nagy, stabil és az egyik legdrágább a világon. A befektetők nem csak a kiszámítható hozam és a biztonság miatt kedvelik a brit fővárost, hanem annak presztízse miatt is. Egy sikeres fejlesztés a Cityben jó referenciát jelent, így cégek tucatjai próbálnak betörni a londoni ingatlanpiacra, ami megfelelő tőkeerő híján azonban csak keveseknek sikerül. Kelet-közép-európai fejlesztők éppen ezért a legritkább esetben jutnak el odáig, hogy a kontinens pénzügyi központjában kezdjenek új projekt indításába. Ezúttal azonban egy pozsonyi fejlesztő egyszerre három irodaház építésével hívta fel magára a figyelmet.

Fejlesztési kihívások Londonban"A szlovák ingatlanpiac határait elérve egy idő után eljött az idő a külföldi terjeszkedésre, így a régió országai mellett elkezdtük vizsgálni a londoni fejlesztési lehetőségeket is. A pénz azonban önmagában nem elég Londonban, mivel egy kelet-európai fejlesztőt megfelelő referenciák nélkül nem vesznek komolyan, sokszor el sem mennek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés