Előfizetői tartalom

Verhofstadt: 60 milliárd eurót fizethetnek a britek az EU-nak

MTI
Csak bizonyos feltételek teljesülése esetén hagyhatja majd jóvá az Európai Parlament (EP) az Egyesült Királyság uniós tagságának megszűnéséről létrejövő esetleges egyezséget, és ezek egyike, hogy London addig nem kezd kereskedelmi tárgyalásokba harmadik országokkal, amíg le nem zárult a kiválási folyamat - figyelmeztetett szerdán Guy Verhofstadt, az EP Brexit-ügyi főtárgyalója.

Sajtótájékoztatóján a képviselő ismertette az EP néppárti, szociáldemokrata, liberális és zöld frakciója által beterjesztett határozattervezet, amely tartalmazza azokat a feltételeket, amelynek majd meg kell felelnie a lehetséges egyezménynek ahhoz, hogy elfogadhassa az uniós parlament. Az EP jövő szerdai plenáris ülésén szavaz a tervezet elfogadásáról.A dokumentumban hangsúlyozzák...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés