Előfizetői tartalom

"Orbán megütötte a főnyereményt"

Portfolio
A Fidesz a vasárnapi kvótareferendumon is demonstrálhatja itthoni erőfölényét, emellett Orbán Viktor miniszterelnök külföldön is erősítheti pozícióját - fejtette ki Tölgyessy Péter politikai elemző az InfoRádió Aréna című műsorában. Arról is beszélt, hogy a kormánypárt óriási energiával mozgósít, míg a baloldali ellenzék meddő pozícióban van, beleesett az érvénytelenség csapdájába.

"A népszavazásnak nincs közvetlen közjogi következménye, hiszen brüsszeli ügyről akar dönteni" - emlékeztetett az alkotmányjogász. Az elemző szerint ezzel együtt fontos az érvényesség, még ha a Fidesztől arra is számít, hogy bármi az eredmény, ugyanazt kommunikálja majd, óriási győzelemről beszélnek majd a párt és a kormány politikusai. "Arra számítok, hogy 90-97...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés