Előfizetői tartalom

Orbán elárulta, hogyan telt a példátlan szerdai vacsorája Junckerrel

MTI
|
Portfolio
Bár például a migráció témájában "aggasztó, szinte reménytelen" az álláspontok különbözősége a visegrádi országok vezetői és az Európai Bizottság között, de összességében "a találkozó eredményes volt" és így lát esélyt az együttműködés javulására a felek között - mondta el a szerdai "békítő vacsoráról" a mai EU-csúcs után az üzeneteit a közmédiának Orbán Viktor kormányfő.

Orbán most az EU-csúcs után szokatlan módon nem tartott sajtótájékoztatót, hanem kizárólag a közmédiának nyilatkozott és azt mondta a "példa nélküli" szerdai esti munkavacsoráról, hogy bizonyos ügyekben "aggasztó, szinte reménytelen" az álláspontok különbözősége a két oldal között, és nem is annyira politikai, inkább kulturális gyökerű nézetkülönbségekről van...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés