Előfizetői tartalom

Korai nyugdíj: a szakszervezet megtalálta a varázspálcát

MTI
|
Portfolio
Folyik a kampány a szakszervezetek részéről a férfiak 40 év munkaviszony utáni nyugdíjba vonulása mellett, szükség van ugyanis a 200 ezer aláírásra, hogy kiírhassák a népszavazást. Azok után, hogy megírtuk: 200 milliárd forintba is kerülhet a program bevezetése, Gaskó István, a Liga Szakszervezetek elnöke bejelentette, hogyan lehetne ezt egyszerűen finanszírozni.

A csodaBiztosíthatók a források a férfiak negyven év munkaviszony utáni nyugdíjba vonulásához - mondta a július elején indult népszavazási kezdeményezésről a Liga Szakszervezetek elnöke hétfőn sajtótájékoztatón Győrben. Gaskó István a lehetőségekről szólva kifejtette: az évente mintegy 200 milliárd forintba kerülő nyugdíjba vonulást elsősorban olyan forrásokból...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés