Előfizetői tartalom

Még mindig ódákat zengnek Magyarországról, de figyelmeztetik a kormányt

Portfolio
Frissítette régiós előrejelzéseit és sérülékenységi modelljét a Morgan Stanley londoni elemző csapata. A szakemberek továbbra is optimisták Magyarországgal kapcsolatban, méltatják az utóbbi években tapasztalt sérülékenység-csökkenést. Ugyanakkor egy fél mondattal már odaszúrtak a kormánynak az utóbbi hetek éles költségvetési fordulatát látva.

Február közepén foglalkozott legutóbb a régió sérülékenységi modelljével a Morgan Stanley (MS), mely akkor a 2015. harmadik negyedévi statisztikák alapján állította össze a modellt. Most a tavalyi negyedik negyedéves adatokkal frissítették a képet. Alapvetően nem történt változás Magyarország pozíciójában, továbbra is közepesen sérülékenynek számítunk a régióban....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés