Előfizetői tartalom

Lázár: megfenyegették Magyarországot

Portfolio
Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Giró-Szász András már a 15. Kormányinfót tartotta csütörtök délután. Itt kiderült: Orbán Viktor utasítást adott arra, hogy mielőbb legyen kész a határzár. A tárcavezető azt is elárulta, hogy a kormány megdöbbent az EU belső piaci biztosának nyilatkozatán, a kormány ezt fenyegetésként értelmezi. Lázár János szerint a biztos asszony a külföldi cégek érdekeit képviseli. A következő fél év nagy feladatának nevezte a tárcavezető az adóeljárás gyökeres átalakítását, akár személyi változások is lehetnek. A kormány a Liget-projekt első szakaszáról is döntött.

2015. július 02. 15:29 Megosztás Dohányügy A trafikügyet megtámadta Brüsszel, a magyar kormány pedig ezt megnyerte. A plázastoppal kapcsolatos eljárást is megnyerte a kormány - emlékeztetett arra a felvetésre, hogy a mostani dohányügyek sorsa mi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés