Előfizetői tartalom

Kezdődik az év egyik legfontosabb eseménye: két emberre figyel az egész világ

Portfolio
Idén is feszülten figyelnek a befektetők a ma kezdődő Jackson Hole-i jegybankár-konferenciára, azon belül is elsősorban a pénteki napra, amikor Janet Yellen is Mario Draghi is megszólal majd. A főszerep az EKB-elnöké lesz, a már nagyon várt bejelentésre viszont valószínűleg nem kerül sor ezen a konferencián, arra legalább szeptemberig várnia kell majd a piaci szereplőknek.

Mint 1978 óta minden évben, idén is megrendezi a Kansas-i regionális jegybank (Kansas City Federal Reserve) Jackson Hole-i konferenciáját, ahol a Fed vezetői mellett más országok jegybankárai, illetve a gazdasági élet más fontos szereplői összegyűlnek, hogy megvitassák a világgazdaság legfontosabb aktualitásait. Az általában csak jegybankári konferenciának nevezett esemény...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés