Előfizetői tartalom

Így bukott el a Brexit-szabotázs

Portfolio
David Cameron azzal tudta leszerelni a vezető EU-politikusokat, amikor tiltakoztak a brit EU-tagság népszavazásra vitele ellen, hogy majd koalícióra lép a liberális demokratákkal, akik úgyis megvétózzák a népszavazást, de mivel egyedül is kormányt tudott alakítani tavaly, így kénytelen volt kiírni a népszavazást - írja megbízható forrásaira hivatkozva vasárnapi összefoglalójában Erik Nielsen. Az UniCredit londoni vezető közgazdásza számos érdekes részletet oszt meg olvasóival a londoni közhangulatról, a várható gazdasági és társadalmi káoszról és arról, hogy ő mire számít ebben a felfordulásban.

Erik Nielsen minden vasárnap kiad egy globális gazdasági és piaci helyzet összefoglalót, amelyben rendszerint 3-4 különböző témának szentel részt, most viszont kizárólag a Brexitről, annak hátteréről és a várható eseményekről ír. A nagy terjedelmű kommentárból az alábbiakban emelünk ki néhány különösen érdekes részletet, gondolatot: A vezető közgazdász sosem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés