Előfizetői tartalom

Figyelmeztetik a CSOK-ra vágyókat: ez sem ingyen pénz

Portfolio
Tízmillió forint támogatás lakásvásárlásra, kedvezményes hitel legfeljebb tízmillió forint erejéig. Számtalan fogyasztó felkapta a fejét az új lehetőségekre, amely a fiatal házaspároknak is nagyon vonzó lehet. A családok otthonteremtési kedvezménye azoknak kecsegtető, akik meg tudnak felelni a feltételeknek. Mert feltételből van bőven, és ha nem előzi meg kellő körültekintés a CSOK igénylését, akkor az könnyen visszájára sülhet el - olvasható a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége (FEOSZ) által kiadott közleményben.

A CSOK és az államilag támogatott hitel már számtalan hitelintézetnél elérhető, amelyek egyébként nagyon helyesen külön írásos tájékoztatóval segítik a fogyasztókat. Ugyanakkor a remélt összegek érdekében mindennek az automatikus beikszelése, aláírása és tudomásul vétele és az apróbetűs részek figyelmen kívül hagyása nagy felelőtlenség. A támogatási kérelem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés