FONTOS Kulcsfontosságú esemény történt a bitcoinnal - Mi lesz most?
 
Előfizetői tartalom

Áll a bál az Eurogroup elnökének kijelentése miatt - elnézést kért a politikus

Portfolio
Az Eurogroup holland elnöke, Jeroen Dijsselbloem reggeli kijelentései miatt sok helyről kapott kemény kritikát, a portugál miniszterelnök például szexistának nevezte, szerinte csak azzal őrizhető meg saját, és az általa vezetett intézmény hitelessége, ha lemond. Dijsselbloem közben délután hivatalosan is bocsánatot kért kijelentései miatt, szerinte félreértés történt, ezért lemondani nem fog.

Dijsselbloem kemény kijelentést tett a Frankfurter Allgemeine Zeitungban megjelent interjújában, lényegében azzal vádolt több országot is, hogy korábban felelőtlenül elherdált egy csomó pénzt, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy most ott tartanak, ahol.Kapcsolódó cikkünk2017.03.22Kiakadtak a spanyolok miután Brüsszel "piálással és csajozással" vádolta őketAz Eurogroup elnökének...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés