FONTOS Itt vannak a friss számok - Drága a magyar benzin?
 
Előfizetői tartalom

Mi lesz a reklámadóval?

Portfolio
Nagy várakozás előzi meg a reklámadó végleges módosítását és egyáltalán nem mindegy, hogy milyen irányt vesz az új törvény - hívja fel a figyelmet friss blogbejegyzésében az RSM DTM adómenedzsere, Fekete Zoltán Titusz. Az éves adóbevallás benyújtására kötelezettek jelenleg nem tudják, miként kell adókötelezettségüket teljesíteniük.

Csúszik a rendezésAz adószakértő szerint még mindig teljes a bizonytalanság a reklámadó jövőjéről, holott lassan itt van az éves bevallás határideje és nem tudni, hogy a reklámközzététel utáni adóbevallás benyújtáskor, mit is kell tennie az érintetteknek. Blogbejegyzésében emlékeztet arra, hogy az Európai Bizottság március 12-én sajtóközleményt adott ki a reklámadó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés