Előfizetői tartalom

Megvan, melyik bank mennyit dobott szét Matolcsyék ingyenhiteléből

Portfolio
Nehéz kiszedni a bankok többségéből, egyenként mennyi hitelt helyeztek ki a kis- és középvállalkozásoknak abból a 2100 milliárd forintból, amit a Növekedési Hitelprogram keretében refinanszírozásként nyújtott nekik az MNB 2015 végéig. A Világgazdaságnak az alábbi ábrán szereplő adatokat sikerült összegyűjtenie.

Idén is elérhető még a Növekedési Hitelprogram legfeljebb 2,5%-os kamatozású hitele a kis- és középvállalkozások számára az alábbi változásokkal:a korábbi 10 milliárd forint helyett már csak 1 milliárd forintig vehető fel ilyen hitel, míg korábban forgóeszköz-finanszírozásra is felvehető volta, ma beruházásokat lehet csak megvalósítani vele, devizalába is lett a hitelprogramnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés