Előfizetői tartalom

Nagy banki összeolvadások a láthatáron

Portfolio
Ma délelőtt nehezen hihető pletyka járta be a világsajtót: egy német lap a Deutsche Bank és a Commerzbank esetleges összeolvadását pedzegette meg. Mindezek után a Deutsche Bank vezére egy konferencián beszélt az európai bankszektor konszolidációjáról. És fura módon a Credit Suisse cáfolta, hogy összeolvadnának a Deutsche Bankkal.

Európának további banki összeolvadásokra lenne szüksége, hogy a szektor még nyereségesebbé váljon - jelentette ki John Cryan, a Deutsche Bank vezére azután a napvilágot látott pletyka után, hogy a Commerzbankkal való összeolvadást is fontolgatták. Úgy vélte, az európai bankunió és a tőkepiacok egységesítése segíthet a szektor regionális különbségeit eltüntetni .Szükségünk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés