Előfizetői tartalom

7 dolog, amiért imádni való az OTP

Egymás után érkeznek a 8000 forint körüli célárak az OTP-re, és bár egy elemzés talán legkevésbé érdekes része maga a célár, azok alakulása jól mutatja, hogyan változik az elemzői hangulat egy részvénnyel kapcsolatban. Ez alapján pedig egyre többen beleszeretnek az OTP-be, ami nem véletlen, kevés az olyan jó banki sztori, mint az OTP, amely egyszerre nyújt növekedést, profitfordulatot, akvizíciós potenciált vagy akár osztaléksztorit, mint a magyar bank. Összegyűjtöttük, mik a legvonzóbb érvek az OTP mellett.

1. Fordulat a hitelportfóliónálAz nagyon szép, hogy az OTP profitja például a csökkenő céltartalékolás miatt emelkedik, de valamitől a bevételeknek is nőniük kellene, ezért lenne jó, ha újra bővülne a bank hitelportfóliója, főleg a magyar. Ezért is örömteli, hogy 7 év csökkenés után ismét nőtt a magyarországi teljesítő hitelállomány, az elemzők egy része rögtön...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés