Előfizetői tartalom

Nagyot rúghatnak a forintba kedden Matolcsyék

Portfolio
A jövő keddi kamatdöntő ülés kiváló alkalom lesz arra, hogy a forint gyengítése érdekében akár meglepetést okozzon az MNB - olvasható a Bank of America Merrill Lynch Global Research (BofA-ML) csütörtökön kiadott elemzésében. Az amerikai befektetési bank szakemberei szerint éppen ezért érdemes lesz figyelni a jegybank döntését és az azt követő kommunikációt.

Jövő kedden tartja soron következő kamatdöntő ülését az MNB Monetáris Tanácsa, mely akár meglepetéssel is előállhat. A BofA-ML három lehetséges lépést vázol fel: A szeptemberi ülésen meghatározott 900 milliárd forintos limitet korábban elérhetik a három hónapos irányadó eszköz korlátozása során. A múlt hónapban a jegybank azt közölte, hogy nincs kőbe vésve...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés