Előfizetői tartalom

Pórul járhatsz, ha szelfibefektető vagy

A lakossági állampapír olyan, mint a jó méz: egy ideig veszik az emberek, aztán akik szeretik ezt a mézet, feltöltik a készleteket, és már nem lehet annyit eladni, mint azelőtt - mondta Konkoly Miklós, a Budapest Alapkezelő vezérigazgatója a Portfolio-nak adott interjúban. Az alapkezelői piacnak nagy lökést adhat, ha a lakossági állampapírok piacán változás következik be, de az emberekben tudatosítani kell, hogy a magas hozam és az alacsony kockázat együtt nem létezik. Szerinte sokan úgy vannak a befektetési döntésekkel, mint a házi orvoslással, de a szelfibefektetők könnyen megégethetik magukat, ha nem figyelnek.

Portfolio Öngondoskodás 2016 Konkoly Miklós az értékesítési és termékfejlesztési kihívások témaköréről beszél csütörtökön, a Portfolio Öngondoskodás 2016 konferencián. Ne maradjon le róla, regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés Bár az ÁKK határozottan cáfolja, a piaci szereplők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés