Előfizetői tartalom

Megvan az állampapírok legnagyobb riválisa

Portfolio
Szépen nőnek a megtakarítások, kiváló időszak a jelenlegi az öngondoskodásra. A megtakarítási piacra óriási hatással van az ingatlanpiac és a lakáshitelezés növekedése, az állampapírok reális versenytársai pedig most is nagy számban elérhetők, és ugyancsak bővülnek - hangzott el mai Öngondoskodás 2017 konferenciánk délelőtti panelbeszélgetésében.

Mennyire kedvező a jelenlegi időszak az öngondoskodásra?Ralf Cymanek, a Raiffeisen vezérigazgató-helyettese szerint abszolút kedvező. A legfontosabb megtakarítási forma pedig a saját tulajdonú ingatlan manapság, amivel a közönség közel kétharmada is egyetértett. Egerszegi Ádám, a Takarékbank vezérigazgató-helyettese az öngondoskodás szempontjából irrelevánsnak nevezte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés