Előfizetői tartalom

Elárulta a gazdagság titkát a neves pénzember

Portfolio
Vállalkozz, ne a pénzt hajkurászd, vegyél kézzel fogható befektetést, ha gazdag akarsz lenni. Nagyjából ez volt a lényege az interjúnak, amit Robert Kiyosaki, a Gazdag papa, szegény papa című bestseller írója adott a MarketWatch-nak; emellett továbbra is úgy gondolja, hogy idén össze fog omlani a világ, valamint Trumpot szeretné látni az Egyesült Államok elnöki székében, csak azért, mert az ingatlanmogul a barátja.

Az interjúban a bestseller szerzője többek közt a következőkről beszélt: Ma az Egyesült Államokat fenyegető legnagyobb morális válság a gazdagok és szegények közti szakadék szélesedése. Kiyosaki szerint ennek az oka, hogy az emberekben rossz kép él a meggazdagodásról: a szerző szerint a vagyonosodás módja pedig nem az, hogy iskolába járunk, majd munkát keresünk és befektetünk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés