Előfizetői tartalom

Erre a két befektetésre esküsznek a gazdag magyarok

Portfolio
Sokan nem tudják, hogy a belépési limiteken túl mi is a különbség a privát és a prémium vagyonkezelés között, hogyan néznek ki e két befektetési szolgáltatás költségei, milyen eszközökbe fektethetnek az ügyfelek, mennyiben más ez, mint egy online számlán keresztül befektetési alapokat vásárolni. Természetesen szolgáltatónként is vannak különbségek, cikkünkben a Concorde Alapkezelő szakértői segítségével mutatjuk be a helyzetet.

Lakossági befektetésA legalacsonyabb összeget befektetők (ez esetben nincs is minimuma a befektethető összegnek) online módon, saját döntésüket meghozva vásárolhatnak a befektetési alapokból. Tekintettel arra, hogy itt nem lehet tanácsadót igénybe venni, a számlavezetésnek és a befektetési alapok adásvételének nincs díja (a mi példánknál ez azzal a kitétellel igaz, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés