Mi is valójában a DEGIRO és mit kínál?

A DEGIRO az egyik leggyorsabban növekvő online brókercég Európában. A tavalyi évhez képest, több mint 65 százalékkal növekedett a számlanyitások és több mint 30 százalékkal a végrehajtott tranzakciók száma a platformon.

Több dologgal is magyarázható ez a gyors növekedés.

1. Talán a legfontosabb szerepet az a felismerés játssza a cég sikerében, hogy az emberek szeretnének befektetni, de a brókerek által felszámolt magas díjak miatt ez nem lehetséges az átlagember számára. Ennek megfelelően a cég egy olyan egyszerű és kedvező díjstruktúrát alakított ki, ami lehetőséget ad a nagyközönség számára is befektetni.

Ez a táblázat betekintést nyújt abba, hogyan kívánja magát a DEGIRO megkülönböztetni a többi brókertől.

*Megjegyzés Az összehasonlítási táblázat összeállítása során nem vettük figyelembe a lehetséges kedvezményeket. Az egyes brókerek kedvezményeket adhatnak a befektetőknek, ha azok elvégeznek egy adott számú tranzakciót. A kedvezmények pontos mértéke az egyes brókerek honlapján található. Emellett néhány brókernél másfajta profilt is választhat, így a költségek eltérhetnek a fent feltüntetett összegektől

**A Táblázat a 2018.04.04-es kondíciós listákat vette figyelembe. A különböző lehetséges adók nem kerültek felszámolásra a táblázat készítésekor Használt valutaárfolyamok: 312 HUF/EUR, 253 USD/HUF, 356 GBP/HUF, 30 SEK/HUF

 

2. A cég által kínált alacsony díjszabás viszont nem minden. Fontos az elérhető piacok és kereskedhető termékek száma is. A DEGIRO ügyfelei nem csak a Budapesti Értéktőzsdéhez férhetnek hozzá, de a cégen keresztül a legtöbb európai, amerikai és kanadai tőzsde is elérhető. Hongkong és Japán sem kivétel.

Az értékpapírok széleskörű választéka elérhető. Több különböző kategória megtalálható a platformon, kezdve a hagyományos részvényektől egészen az opciós vagy határidős ügyletekig. A DEGIRO-n keresztül még ETF is kereskedhető, néhány még ingyenesen is. A termékek száma pedig csak egyre nő, hiszen az ügyfelek folyamatosan kérvényezhetik új értékpapírok hozzáadását a platformhoz.

3. Végül, de nem utolsósorban, a DEGIRO által kínált rendszer intuitív. Csak rákeresünk a termékre és leadjuk a megbízást. Nem több mint 3-4 kattintás. Összeállíthatunk egy listát a kedvenc termékeinkről, kihasználhatjuk az interaktív grafikonokat és a napi tőzsdei nyerteseket és veszteseket mutató táblázatot, hogy a legmegfelelőbb termékekbe fektethessünk be.

A cég szolgáltatásai és eddigi eredményei alapján nem csoda, hogy több mint 35 brókereknek járó díjat zsebelhetett be. Szóval ne habozz, kezdj neki a jövőd építésének most! Használd ki a hihetetlenül alacsony díjakat, a nagy termékválasztékot és az egyszerű platformot. Regisztrálj akár 1 forinttal, nézd meg mit kínál a DEGIRO és dönts.

A cikk megjelenését a DEGIRO támogatta.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!