Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Szerdán erőteljes lesz a gomolyfelhő-képződés, délelőtt a nyugati országrészben, majd délután inkább keletebbre számíthatunk több napsütésre. Összességében több helyen, elsősorban északon és a Dunántúlon, azon belül is délnyugaton alakulhatnak ki záporok, zivatarok, melyeket helyenként felhőszakadás, jégeső is kísérhet. A keleti, délkeleti szél a középső területeken általában élénk lesz, de zivatar környezetében viharos lökések is lehetnek. A hőmérséklet kora délután 24 és 29 fok között alakul. Késő estére 16 és 21 fok közé csökken a hőmérséklet.

Csütörtökökre virradó éjszaka a Dunántúlon lesz több a felhő és főként a nyugati, északnyugati részeken alakulhat ki zápor, néhol zivatar. Ugyanakkor másutt gyengén felhős vagy derült lesz az ég. Az északkeleti, északi szél gyenge vagy mérsékelt marad. A hőmérséklet késő este 16 és 21 fok, hajnalban 12 és 17 fok várható.

Csütörtökön a többórás napsütés mellett erőteljes gomolyfelhő-képződés várható, és többfelé alakul ki zápor, zivatar. Az északkeleti szél helyenként megélénkül, zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 29 fok között alakul. (Nehéz évük volt a méhészeknek.)

Pénteken a többórás napsütés mellett erőteljes gomolyfelhő-képződésre számíthatunk, és több helyen alakul ki zápor, zivatar. Az északkeleti szelet többfelé élénk lökések kísérik, zivatarok környezetében a szél viharossá fokozódhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 29 fok között várható.

A fotó forrása: Napi.hu/Szabó Dániel.