Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Kedden eleinte általában erősen felhős vagy borult lesz az ég, majd napközben északkelet felől szakadozik, csökken a felhőzet, főként a Dunától keletre számíthatunk több-kevesebb napsütésre. Elszórtan lehet hószállingózás, kisebb havazás, délnyugaton eső, a reggeli órákig ónos eső is kialakulhat. Napközben a csapadék kiterjedése, intenzitása lényegesen gyengül, délutánra már a legtöbb helyen megszűnik. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de a Dél-Dunántúlon megélénkül, olykor megerősödik az északi szél. A hőmérséklet kora délután 0 és +6 fok között várható, délnyugaton lesz a legenyhébb. Késő estére -7 és +3 fok közé hűl le a levegő.

Szerdára virradó éjjel az ország nyugati és északi részén több, másutt kevesebb felhő várható. A reggeli órákra néhol párássá válik a levegő, és foltokban köd képződhet. A ködös tájakon szitálás előfordulhat. Általában gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 0 és -6 fok között alakul, de a havas, gyengébben felhős tájakon -10 fokig is lehűlhet a levegő.

Szerdán északon több, délen kevesebb lesz a felhő, több-kevesebb napsütésre is számíthatunk. Északon néhol vegyes halmazállapotú csapadék előfordulhat. Reggel párás, foltokban ködös idő várható. Napközben javulnak a látási viszonyok, de északkeleten néhol tartósabban megmaradhat a köd vagy az alacsonyszintű rétegfelhőzet. A déli szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és -6, északkeleten, keleten -7 és -10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és +8 fok között alakul.

Csütörtökön változóan felhős lesz az ég, hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Hajnalban néhol ködfoltok képződhetnek. Csapadék nem valószínű. A déli, délkeleti szél élénk, néhol erős lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire +1 és -5 fok között, a az Északi-középhegység völgyeiben -5 fok alatt alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 4 és 10, északkeleten 1 és 4 fok között várható. (Kegyetlen időt kaptak decemberben a moszkvaiak.)

Pénteken a változóan felhős ég mellett több-kevesebb napsütés valószínű. Reggelre főként északon több helyen köd képződhet, ott néhol szitálás, ónos szitálás előfordulhat. A Dunántúlon megélénkül, néhol megerősödik a délnyugati szél, másutt mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -4 és +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 7 és 12, északkeleten 1, 5 fok között alakul.

A kép forrása: Pixabay