Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Péntek délután északnyugat felől felszakadozik a zárt felhőzet, de a déli és keleti határ mentén marad estig borult az ég. Kezdetben még több helyen várható eső, zápor, majd a képződő gomolyfelhőkből elszórtan záporok alakulnak ki. Péntek este a Dunántúlon az északnyugat felől (a hidegfront mögött) érkező záporokhoz kapcsolódva néhol ismét lehetnek erős vagy viharos (50-70 km/h) lökések.

A többfelé erős szél éjszaka mérséklődik. A hőmérséklet délután 15 és 22, késő este 14 és 18 fok között alakul.

Szombaton gomolyfelhős idő várható, országszerte több-kevesebb napsütéssel, estefelé délnyugaton lehet több a felhő. Elsősorban az ország északkeleti harmadában elszórtan záporokra is számíthatunk. Az északnyugati szél napközben többfelé erős lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 13 fok között alakul, a szélvédett, gyengén felhős délnyugati területeken lehet a leghűvösebb. A legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 23 fok között valószínű.

Vasárnap a változó mennyiségű fátyol- és gomolyfelhők mellett több-kevesebb napsütés is várható. Néhol kisebb eső, futó zápor előfordulhat. Az északnyugati, nyugati szél élénk, helyenként erős lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 23 fok között alakul.

Kép forrása: Pixabay.com