Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Szerda estig napos idő várható gomoly- és fátyolfelhőkkel. Helyenként lehet zápor, nagyobb eséllyel délen néhol zivatar, majd éjszaka már nem valószínű csapadék. Szélerősödésre csak zivatarok környezetében számíthatunk. A hőmérséklet délután többnyire 29 és 33, késő este 20 és 25 fok között várható.

Csütörtökre virradó éjjel többnyire gyengén felhős lesz az ég, csupán kisebb körzetekben lehet több a felhő, a csapadék éjszakára megszűnik. Gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 22 fok között alakul.

Csütörtökön a napsütés mellett fátyolfelhőzet vonul fel, a déli óráktól pedig gomolyfelhő-képződésre is számíthatunk. Elszórtan alakulhat ki zápor, zivatar. A délnyugati szelet többfelé élénk, zivatarban viharos lökések kísérhetik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 21, a legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 33 fok között várható. (Nagy a baj a méhekkel a déli országrészben.)

Pénteken kezdetben borult lesz az ég, és többfelé várható eső, zápor, zivatar. Délután északnyugat felől szakadozni kezd a felhőzet, főként délen és keleten lehet még további csapadék. Az északnyugati, északi szél több helyen viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 21, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 25 fok között várható, délkeleten lesz a melegebb.

Szombaton napos időre számíthatunk gomolyfelhőkkel, helyenként záporesővel. Az északnyugati szelet élénk vagy erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 23 fok között valószínű.

A kép forrása: Pixabay.