Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Immáron másodszor rendezik meg Lengyelországban március 31. és április 2. a "Lengyelország láss többet - hétvége fél áron!" akciót - tudósított a gazeta.pl.  A szlogenben szereplő ígéret nem túlzás: tényleg számos idegenforgalmi látványosságot a rendes ár feléért lehet megtekinteni.

A kampányt a sportért és az idegenforgalomért felelős szakminisztérium, illetve a Lengyel Turisztikai Szervezet szervezi közösen. Az akcióban 450 szálloda, étterem, színház, vár, menedékhely és más intézmény vesz részt. A régiós versenytársnál adott állami segítség különösen fájónak tűnik annak tükrében, hogy idén a magyar kormány nem támogatta haszonló jellegű - a részt vevő vendéglőkben fél áru kiszolgálást kínáló - torkos csütörtök rendezvényt.

A lengyel akciókba bekapcsolódó 250 helyen 50 százalékkal olcsóbban lehet szállást találni, száz másikon a belépőjegy kerül a normálisnál sokkal kevesebbe. Jóval kedvezőbbek lesznek az éttermi árak és a közlekedési tarifák is.

A szakminisztérium létrehozott egy internetes oldalt, ahol az érdeklődők térkép segítségével megtalálhatják azokat a helyeket, amelyeknél kedvezményekre számíthatnak. Az első Lengyelország láss többet akciót 60 ezren használták ki. A rendezők arra számítanak, hogy idén ennél többen vesznek benne részt - elsősorban a hazai turisták.