Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Jármű Szolgáltatási Platform nevű szolgáltatás a következő közhiteles nyilvántartások adatait tartalmazza egy felületen: a Közúti Közlekedési Nyilvántartást, a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás kötvénynyilvántartását, a közúti jármű előéleti nyilvántartást, valamint a kárnyilvántartást.

A Közbeszerzési Értesítőben megjelent felhívás a következővel indokolja a platform létjogosultságát: "a jármű életút szolgáltató rendszer alapvető célja, hogy az ügyfelek egy egységes szolgáltató felületen keresztül lekérdezhessék egy, vagy több gépjármű azon adatait, amelyek egyrészt közhiteles forrásból származnak, másrészt lefedhetik akár a gépjármű egész életútját is, a gyártástól a bontási jegyzőkönyv kiállításáig. Fontos szempont, hogy az ügyfelek minden adathoz egy egységes, személyre szabott ügyintézési felületen, egy adatigényléssel jussanak hozzá. Mivel országos, állampolgárok által elérhető felülete is lesz, fontos szempont, hogy induláskor képes legyen legalább évi 150 ezer tranzakció kiszolgálására."

Az ajánlatkérő nem korlátozza a felhívásra jelentkezők számát, így az akár a százat is meghaladhatja. A tenderre az jelentkezhet, aki - egyebek mellett - az elmúlt 6 évben összességében rendelkezik olyan alkalmazásfejlesztési referenciákkal, amelyek között, legalább egy olyan van, amely ügymenet-támogatói (workflow) funkciót is tartalmaz, továbbá fel kell mutatni legalább 110 millió forint megvalósítási értékű alkalmazás fejlesztést, úgy hogy a bemutatott referenciák között legyen egy, amelyeknek az értéke - önállóan - elérte a 80 millió forintot.

A tenderre április 28-ig lehet jelentkezni, az ajánlatkérő június 14-ig közli, kik jutottak a második fordulóba. Az értékelésnél az ár 90 súlyszámmal szerepel, az egyetlen minőségi kritérium (a szerződés teljesítésében részt vevő személyi állomány tapasztalata) 10 súlyszámot ér.